Voordelen van tuinonderhoud

Wat is tuinonderhoud

Voordelen van tuinonderhoud ervaart u wanneer het tuinonderhoud goed wordt uitgevoerd. Een verzorgde tuin waarin u onbezorgd kunt genieten.
Maar wat is goed tuinonderhoud? Wat komt er allemaal kijken bij het onderhoud van de bedrijfstuin of de particuliere tuin?

Tuinonderhoud bestaat uit diverse onderdelen:

Wij geven u onder andere advies in een juiste manier van beplanting, waardoor onkruid minder kans krijgt en er dus minder tuinonderhoud nodig is. Of denkt u eens aan het gereedschap wat gebruikt wordt. Goed gereedschap is het halve werk en daar beschikken wij over, dit zijn slechts een aantal voordelen van tuinonderhoud.

Tuinonderhoud voor particuliere en zakelijke tuinen

Van Laar tuinen is actief in de zakelijke en de particuliere tuin. Ook verenigingen van eigenaren kunnen bij ons terecht voor tuinonderhoud.

Van het schoonhouden van bestratingen bij een kantoorpand tot het knippen van de buxusvormen in een sierlijke sfeertuin. En van het snoeien van hoge bomen met behulp van een hoogwerker tot het onderhoud van uw vijver. Onze hoveniers hebben alle ervaring en kennis in pacht.

Wat kost tuinonderhoud

Tuinonderhoud moet vrijwel het gehele jaar door gebeuren. In de ene maand iets vaker als in de andere maand, maar het grootste deel van het jaar moet de tuin onderhouden worden. U kunt uw tuin zelf onderhouden, kiezen voor een beetje hulp of uw tuinonderhoud volledig uitbesteden. Zo geniet u optimaal van de voordelen van tuinonderhoud.

Wij geven gratis advies in uw eigen tuin of bedrijfstuin. Het tuinonderhoudsabonnement is volledig naar uw eigen wens in te richten. U kunt zelf bepalen welke werkzaamheden u wilt uitbesteden. Vervolgens ontvangt u van ons een geheel vrijblijvende offerte. Hierin staat precies wat u betaald voor welk onderdeel en wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Tuinonderhoud door ervaren hovenier uit Rhenen

Van Laar tuinen is al meer dan 70 jaar specialist in tuinen en tuinonderhoud. Bij ons staan deskundig advies, professionaliteit, een eerlijke prijs en betrouwbaarheid hoog in het vaandel.  Nieuwsgierig naar wat wij allemaal in uw tuin kunnen betekenen? Vraag hier gratis een offerte aan. Wij nemen contact op met u om een afspraak te maken en geven gratis advies in uw tuin.