Tuinonderhoud uitbesteden

Voordelen van het tuinonderhoud uitbesteden

Een deskundig hovenier maakt een planning van het Tuinonderhoud uitbesteden in uw tuin. Er wordt gezorgd dat uw hagen op tijd geknipt worden, de bomen worden gesnoeid, bemesten van het gazon en de borders, gras maaien…zo maar enkele werkzaamheden die onder tuinonderhoud vallen.
Zo beschikt Van Laar tuinen over machines en gereedschappen die het tuinonderhoud een stuk makkelijker maken.

Tuinonderhoud uitbesteden heeft als voordeel dat u tijd over zult houden om te relaxen in uw tuin.

Tuinonderhoud prijzen

De prijzen voor tuinonderhoud uitbesteden variëren per tuin. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid werkzaamheden u wilt uitbesteden aan Van Laar tuinen.
Het grootste deel van het jaar moet de tuin onderhouden worden. Het is afhankelijk van het seizoen wat voor werkzaamheden en de hoeveelheid.

U kunt uw tuin zelf onderhouden, kiezen voor een beetje hulp of uw gehele tuinonderhoud uitbesteden.

Van laar tuinen biedt u tuinonderhoudsabonnementen met vaste prijzen, waarbij vooraf de volgende zaken met u worden besproken:

  • welke werkzaamheden wilt u uitbesteden en wat zou u zelf willen doen
  • hoe vaak wilt u dat onze hoveniers uw tuin onderhouden
  • welke werkzaamheden vallen onder tuinonderhoud
  • wat moet er in welk seizoen gebeuren
  • waar moet u rekening mee houden bij tuinonderhoud

Nadat wij bij u in de tuin hebben gekeken en de punten met u hebben doorgenomen waar het tuinonderhoud uit bestaat, maken we een geheel vrijblijvende offerte. U kunt in de offerte precies zien welke werkzaamheden wij voor u gaan uitvoeren en hierin staat een compleet overzicht van de tuinonderhoud prijzen per onderdeel. Uiteraard wordt de offerte met u doorgenomen en staan wij u bij met advies en eventuele aanpassingen.

Kunstgras onderhoud

Kunstgras is een praktisch onderhoudsvrije oplossing voor uw tuin, mits het goed is aangelegd. Onze hoveniers zijn gecertificeerd voor het aanleggen van Royal Grass kunstgras. Waarbij u met een natuurlijk gazon altijd druk bent met verzorging zoals besproeien, maaien en bemesten….komen deze werkzaamheden bij kunstgras niet meer aan bod.

Uw tuinonderhoud uitbesteden bij Van Laar tuinen

Wenst u hulp bij tuinonderhoud of wilt u het tuinonderhoud uitbesteden aan een hovenier, dan bent u bij Van Laar tuinen aan het juiste adres.
U heeft bij Van Laar de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende onderhoudsabonnementen. Zo kunt u er voor kiezen om uw tuin naar uw eigen wensen te laten onderhouden en kiest u voor een tuinonderhoudscontract welke bij uw tuin past.

Vraag hier uw gratis offerte aan.