Tuinonderhoud prijzen

Vraag vrijblijvend offerte aan

Tuinonderhoud prijzen

De tuinonderhoud prijzen variëren per tuin. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid werkzaamheden u uitbesteed aan Van Laar tuinen.
Tuinonderhoud moet vrijwel het gehele jaar door gebeuren. In de ene maand iets vaker dan in de andere maand, maar het grootste deel van het jaar moet de tuin onderhouden worden.

U kunt uw tuin zelf onderhouden, kiezen voor een beetje hulp of uw tuinonderhoud volledig uitbesteden aan Van Laar: de tuinonderhoud specialist.

Gratis advies in uw eigen tuin of bedrijfstuin

Van laar tuinen biedt u tuinonderhoudscontracten met vaste tuinonderhoud prijzen, waarbij vooraf de volgende zaken met u worden besproken:

  • welke werkzaamheden wilt u uitbesteden aan onze hoveniers en wat zou u zelf willen doen
  • hoe vaak wilt u dat onze hoveniers bij u komen om uw tuin te onderhouden 
  • welke werkzaamheden vallen onder het tuinonderhoud
  • wat moet er in welk seizoen gebeuren in uw tuin
  • waar moet u rekening mee houden bij tuinonderhoud
  • waar moet u rekening mee houden bij kunstgras

 

Nadat wij bij u in de tuin hebben gekeken en de punten met u hebben doorgenomen waar het tuinonderhoud uit bestaat, maken we voor u een geheel vrijblijvende offerte. U kunt in de offerte precies zien welke werkzaamheden wij voor u gaan uitvoeren en hierin staat een compleet overzicht van de tuinonderhoud prijzen per onderdeel. Uiteraard wordt de offerte met u doorgenomen en staan wij u bij met advies en eventuele aanpassingen.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan. Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.