Slim tuinieren

Tuinieren is leuk, ontspannend en het geeft een voldaan gevoel als de tuin er weer verzorgd bij ligt. Maar wat als het nou allemaal nét wat makkelijker zou kunnen en u daardoor ook veel minder tijd kwijt kunt zijn aan het tuinonderhoud?
Slim tuinieren noemen wij dat! En dat is mogelijk met de smart producten van Gardena.

Minder tijd besteden aan het tuinonderhoud

Met de smart producten van Gardena laat u de tuin verzorgen met behulp van slimme tuinoplossingen.
Door middel van automatische beregening wordt uw tuin voorzien van water. De Smart sensor meet de vochtigheid van de bodem, zo krijgen de planten niet teveel en niet te weinig water toegediend. Bovendien wordt er op deze manier  geen water verspild. U bespaart tot 70% water, wat zowel goed is voor het milieu als voor uw portemonnee.
De gazonverzorging wordt verricht door de
robotmaaier , perfect gemaaid en volledig automatisch.
Alle smart producten kunt u ook nog eens bedienen via één handige app op uw telefoon of tablet, de Smart app.

Voor iedere oppervlakte tuin is er een oplossing, zo kunt u gebruik maken van slim tuinieren in de kleinere stadstuin tot aan een groot landgoed.

Gardena smart system

Installatie door Van Laar tuinen

Wij zijn GARDENA smart partner en willen u graag meer vertellen over slim tuinieren. Laat u door ons adviseren over de verschillende soorten bewateringssystemen en de keuze in robotmaaiers.
Een professionele installatie van het systeem laat u over aan Van Laar tuinen, onze hoveniers zijn gecertificeerd en kunnen u meehelpen met de juiste keuze!

Bekijk ook andere projecten en diensten van Van Laar tuinen!