Slim tuinieren

Tuinieren is leuk, ontspannend en het geeft een voldaan gevoel als de tuin er weer verzorgd bij ligt. Maar wat als het nou allemaal nét wat makkelijker zou kunnen en u daardoor ook veel minder tijd kwijt kunt zijn aan het tuinonderhoud? Dat noemen wij Slim tuinieren!

In een slimme tuin wordt milieubewust getuinierd, bespaart u tijd en u geniet van een prachtig onderhouden tuin.

Met behulp van ons tuinadvies maken wij van uw tuin een slimme tuin.
De tuin van nu én voor de toekomst.

Minder tijd besteden aan het tuinonderhoud

Met een goed beplantingsplan zorgen wij er voor dat iedere plant op de juiste plaats in de tuin komt te staan, hierdoor krijgt onkruid minder kans en komt elke plant tot zijn recht in de tuin.

Een mooi groen gazon wil natuurlijk iedereen. Een perfect onderhouden gazon krijgt u met de robotmaaier van Gardena. Voor elke tuin en ieder gazon is er een geschikte robotmaaier. De robot doet zijn werk en u houdt tijd over. 

Met een irrigatiesysteem in uw tuin krijgt het gazon en de beplanting altijd voldoende water toegediend, daardoor  wordt er ook geen onnodig water verspilt.
Door middel van automatische beregening wordt uw tuin voorzien van water. De Smart sensor meet de vochtigheid van de bodem, zo krijgen de planten niet teveel en niet te weinig water toegediend.
U bespaart tot 70% water, wat zowel goed is voor het milieu als voor uw portemonnee.

Gebruik van de Smart app

Met de smart producten van Gardena laat u de tuin verzorgen met behulp van slimme tuinoplossingen.
Alle smart producten kunt u ook nog eens bedienen via één handige app op uw telefoon of tablet, de Smart app.

Voor iedere oppervlakte tuin is er een oplossing, zo kunt u gebruik maken van slim tuinieren in de kleinere stadstuin tot aan een groot landgoed.

Installatie door Van Laar tuinen

Wij zijn GARDENA smart partner en willen u graag adviseren over toekomstgericht tuinieren. Laat u door ons adviseren over automatische irrigatie en pompen, de keuze in robotmaaiers en de volledige smart bediening van uw tuin.
Een professionele installatie van het systeem laat u over aan Van Laar tuinen. Onze hoveniers zijn gecertificeerd en kunnen u meehelpen met de juiste keuze!

Bekijk ook andere projecten en diensten van Van Laar tuinen!