Slim tuinieren met GARDENA smart system

Slim tuinieren

Tuinieren is leuk, ontspannend en het geeft een voldaan gevoel als de tuin er weer verzorgd bij ligt. Maar wat als het nou allemaal nét wat makkelijker zou kunnen en u ook veel minder tijd kwijt kunt zijn aan het tuinonderhoud?
Slim tuinieren noemen we dat………. en dat kan met het GARDENA smart system.

GARDENA smart system

Met GARDENA smart system regelt u de tuinverzorging met één handige app op uw telefoon, de Smart app. U kunt uw tuin vanaf iedere locatie ter wereld bedienen via de Smart app. De Smart sensor meet de vochtigheid van de bodem, zo krijgen de planten niet teveel en niet te weinig water en een slimme robotmaaier zorgt voor een perfect verzorgd gazon. En dat allemaal te bedienen via uw smartphone.

Voor iedere oppervlakte tuin is er een slimme oplossing, van de kleine stadstuin tot een landgoed.

Gardena smart system

 

Installatie door Van Laar tuinen

Wij zijn GARDENA smart partner en adviseren u graag hoe u uw tuin “smart” kunt maken. Advies over de verschillende soorten bewateringssystemen en de keuze in robotmaaiers.
Een professionele installatie van het systeem laat u over aan Van Laar tuinen, onze hoveniers zijn gecertificeerd en kunnen u meehelpen met de juiste keuze!

Op dit moment zijn wij met meerdere projecten bezig, onlangs hebben we in samenwerking met Gardena meerdere vakantiewoningen op Droompark de Zanding “smart” gemaakt.

Bekijk ook andere projecten en diensten van Van Laar tuinen!