Royal Grass kunstgras

22-06-2017

Het is opvallend: steeds meer mensen kiezen voor kunstgras in hun tuin. De buren hebben sinds kort kunstgras, de schoonouders laten volgende week ook kunstgras aanleggen en eigenlijk hebben steeds meer mensen het over kunstgras. Wat is dat toch? Wij snappen wel waarom, maar u misschien nog niet. Hoe weet je of kunstgras ook voor u de perfecte oplossing is? Royal Grass kunstgras is de ideale oplossing.

Kunstgras: de voordelen

Of kunstgras ook voor u een goede oplossing is? Ja. Zo simpel is het. Het kunstgras dat wij aanleggen, Royal Grass kunstgras, ziet er heel natuurlijk uit. Dus ook als u van de uitstraling van natuurgras houdt, is kunstgras een geschikte oplossing. De grote voordelen van kunstgras:

  • Kunstgras blijft veel langer mooi dan natuurlijk gras.
  • Kunstgras is zeer onderhoudsvriendelijk.
  • Kunstgras ziet er het gehele jaar mooi uit.

Bij kunstgras heeft u geen last van lelijke plekken, kale plekken of onkruid tussen het gras. Zelfs wanneer u er tuinmeubelen of iets dergelijks op plaats, blijft het kunstgras mooi. En dat zonder zijn natuurlijke uitstraling te verliezen. Tegenwoordig ziet kunstgras er net zo natuurlijk uit als natuurgras.

Het onderhouden van gras in de tuin is verleden tijd met kunstgras. Grasmaaien is verleden tijd en ook onkruid groeit niet tussen kunstgras. Dat scheelt u een hele hoop tijd en moeite. Het enige wat af en toe moet gebeuren is het verwijderen van bladeren op het gazon of het gras bezemen om de vezels weer mooi omhoog te krijgen.

Royal Grass kunstgras

Bij van Laar Tuinen werken wij met Royal Grass kunstgras. Royal Grass levert kwalitatief zeer goede kunstgras, tegen een betaalbare prijs. Een vooroordeel van kunstgras is dat het veel te duur is voor particulieren, dit is niet zo bij Royal Grass. Dit betekent echter niet dat de kwaliteit erop achteruit gaat. Royal Grass streeft naar de beste kwaliteit kunstgras. Het combineren van het mooie van natuurgras met de duurzaamheid van kunstgras. Dat is waar het om draait bij Royal Grass kunstgras. Alle soorten kunstgras van Royal Grass zijn uitvoerig getest en als veilig beoordeeld voor mens, natuur en dier. Royal Grass kunstgras is dus een zeer kwalitatieve en veilige oplossing voor in de tuin.

Kunstgras laten aanleggen

Van Laar Tuinen is specialist op het gebied van kunstgras aanleggen. Kunstgras kan aangelegd worden in de tuin, maar ook op het dakterras of op het balkon. Een gazon dat er het gehele jaar mooi, maar ook zeer natuurlijk uitziet zonder het te hoeven onderhouden. Dat wilt u toch ook?

Deel dit bericht....Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin