Over ons

Van Laar Tuinen heeft al meer dan 70 jaar ervaring als hovenier en is er voor de particulier- en de zakelijke klant.
Ons bedrijf werkt met 7 sterk gemotiveerde mensen die dagelijks met het vak bezig zijn.  Het gehele traject vanaf het ontwerp tot complete aanleg wordt zonder onderbreking verzorgd door deze specialisten. Ook tuinonderhoud behoort tot onze dienst. Wij bieden u hierin verschillende mogelijkheden.

Van Laar tuinen staat bekend om de passie, de vakbekwaamheid en de creativiteit waarmee wij al onze projecten aanpakken.

Een goede hovenier moet van alle markten thuis zijn. Hij moeten kunnen ontwerpen, bestraten, metselen, timmeren, snoeien, gazonzoden leggen, zaaien en inplanten van bijvoorbeeld kunstgras. Daarbij moet hij verstand hebben van grondbewerking, bemesting, beregening, plagen, ziektes, verlichting en beveiliging. Een  hovenier is milieubewust, heeft respect voor de natuur en gaat voor duurzaamheid.
Toch is zijn belangrijkste kwaliteit: zijn vermogen om een tuin te creëren die bij u past.  Wij luisteren goed naar de wensen van de klant en met onze kennis van producten realiseren wij de mooiste tuinen.

Ook de nazorg is tot in de puntjes geregeld, dat blijkt mede uit de 100% garantie op ons werk voor de duur van 1 jaar na oplevering. Van Laar tuinen is aangesloten bij de Vereniging van hoveniers- en groenvoorzieners (Branchevereniging VHG)