Over ons

Van Laar Tuinen heeft al meer dan 70 jaar ervaring als hovenier en is er voor de particulier- en de zakelijke klant.
Ons bedrijf werkt met 7 sterk gemotiveerde mensen die dagelijks met het vak bezig zijn. Bent u op zoek naar een hovenier voor uw tuinonderhoud? Dan bent u bij ons verzekerd van professionaliteit en kwaliteit. Van Laar tuinen is uw specialist op het gebied van tuinonderhoud.

Wij kunnen u de volgende diensten bieden: 

 

Waarom u kiest voor tuinonderhoud bij Van Laar tuinen?

Van Laar, de tuinonderhoud specialist, heeft al ruim 70 jaar passie voor het vak. Bij Van Laar tuinen bent u gegarandeerd van kundige hoveniers, duidelijke prijsafspraken en een prachtig eindresultaat. Ons doel is dat u uzelf thuis voelt in uw tuin en ieder seizoen kan genieten. Van Laar tuinen is aangesloten bij de Vereniging van hoveniers- en groenvoorzieners (Branchevereniging VHG)

 

Zakelijk en particulier tuinonderhoud 

Wij onderhouden zowel particuliere als bedrijfstuinen. De tuinonderhoud prijzen worden vooraf met u besproken aan de hand van de offerte. U kunt zelf bepalen wanneer u uw tuin wilt laten onderhouden door onze hoveniers of u kiest voor een tuinonderhoudscontract bij Van Laar tuinen. U weet van te voren duidelijk waar u aan gaat beginnen.

 

Op zoek naar een ervaren hovenier voor uw tuinonderhoud?

Bekijk onze tuinonderhoud prijzen en mogelijkheden voor een tuinonderhoudscontract of vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn u graag van dienst!

Neem contact op