Open Tuindag bij Van Laar tuinen

16-03-2017

Het tuinseizoen start bij Van Laar met een Open Tuindag!

Op 12 en 13 mei bent u van harte welkom op de Cuneraweg 246  in Rhenen. Van Laar tuinen organiseert voor u een open tuindag!

Op deze open tuindagen laten wij u uitgebreid kennis maken met onze diensten en producten.

Van Laar tuinen is dealer van Royal Grass, Gardena en 4-SeasunZ all weather loungemeubelen.

In onze geheel vernieuwde showtuin liggen vier soorten duurzaam kunstgras van Royal Grass, genaamd Seda, Deluxe, Silk 35 en het allernieuwste soort Sense. In de showtuin kunt u zelf het verschil ervaren in de diversiteit van het kunstgras.

Voor alle soorten buitenruimtes heeft In-Lite buitenverlichting, zij laten u zien hoe uw tuin bijzonder wordt door de toepassing van tuinverlichting. Daarnaast heeft Gardena slimme oplossingen voor tuinberegening en gazononderhoud, ook de producten van Gardena kunt u op de open dag komen bekijken. Henken sierbestratingen laat u een selectie van tuinbestrating en terrastegels zien.

Een primeur op deze dagen! De collectie all weather loungemeubelen van 4-SeasunZ staat opgesteld. Sinds kort verkopen wij deze prachtige lounge meubelen van hoogwaardige kwaliteit. Nu kunt u zelf ervaren hoe het is om heerlijk te loungen in deze stijvolle, all weather tuinmeubels.

Wij organiseren veelzijdige open dagen waarbij ook de start van het seizoen van de perkplanten wordt aangebroken.

Geraniums in verschillende kleuren, kleurige hanging baskets, Verbena’s en ander soort boom-en perkbeplanting verkrijgbaar!!!

Tot slot kunt u (kosteloos) een schets laten maken van uw eigen tuin. Schrijf u hieronder in voor de tuinschets. (wij nemen vervolgens contact op met u om dag en tijdstip te bespreken)

Kortom… het worden inspiratievolle dagen! Wij hopen dat u er ook bij bent!

Locatie:  Van Laar tuinen, Cuneraweg 246
Wanneer:  Vrijdag 12 mei en Zaterdag 13 mei

Tijd:  10:00-17:00 uur
Parkeergelegenheid:  Ingang via Noordelijke Meentsteeg

Inschrijven tuinschets

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht....Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin