Onze nieuwe site is nu online!

15-12-2015

Van Laar tuinen begint in 2016 fris en fruitig met een compleet nieuw uiterlijk en een nieuwe website, onze nieuwe website!

Met een  nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website luiden wij het nieuwe jaar feestelijk in en staan wij weer in de startblokken om de mooiste tuinen voor onze klanten aan te gaan leggen.  Het onderhouden van tuinen is een passie van ons en door onze jarenlange ervaring in het groen weten onze hoveniers als geen ander hoe je een tuin ontwerpt, aanlegt en misschien nog belangrijker hoe je een tuin in topconditie houdt door middel van het juiste onderhoudsplan toe te passen. Dit alles kunnen wij voor de particuliere en zakelijke opdrachtgever uitvoeren.

Een nieuwe naam voor ons bedrijf dat al bijna zeventig jaar professionaliteit en kwaliteit uit straalt. Van Laar tuinen gaat met zijn tijd mee en dit stralen wij uit door onze compleet nieuwe website, welke ook gebruiksvriendelijk is op een tablet of smartphone.

Via projecten laten wij u zien hoe wij te werk gaan. Het ontwerp, de aanleg, en het onderhoud van een tuin, of het aanleggen van kunstgras. Van al onze diensten zijn foto’s te bekijken. Naast genoemde diensten zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van bestrating in uw voor- of achtertuin.

Wij houden u op de hoogte over de verschillende activiteiten van Van Laar tuinen, dit kunt u bijhouden op onze website of via social media . In 2016 zijn wij regelmatig aanwezig in de Tuinen van Appeltern waar u terecht kunt voor gratis tuinadvies. Deze data en nog meer geplande evenementen worden te zijner tijd gecommuniceerd.

Om ons nieuwe uiterlijk en natuurlijk onze nieuwe site bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen, zou het leuk zijn als u onze facebook pagina liked. In 2016 komen wij regelmatig met leuke aanbiedingen en acties.

Wij wensen iedereen een mooi, gezond en vooral knalgroen nieuwjaar toe.

 

 

 

Deel dit bericht....Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin