Kunstgras laten aanleggen

Voordelen van kunstgras aanleggen

Kunstgras aanleggen in uw tuin is een besluit waar u zeker geen spijt van zult krijgen. Met kunstgras krijgt u moeiteloos dat prachtige groene gazon, zonder dat u hier tijd of moeite in hoeft te steken.
Van Laar tuinen is dealer van Royal Grass kunstgras en onze hoveniers zijn gecertificeerd in de installatie van het grastapijt. Kunstgras van Royal Grass is niet te onderscheiden van een natuurlijk gazon en daarbij biedt het vele voordelen:

  • nooit meer maaien, verticuteren of bemesten
  • kunstgras past in ieder tuinontwerp, door de verschillende verkrijgbare groentinten
  • Royal Grass kunstgras is niet van écht te onderscheiden
  • het kunstgras is slijtvast
  • Royal Grass biedt een garantie van 15 jaar
  • Royal Grass is 100 % kind- en diervriendelijk.

Kunstgras aanleggen voor particulieren

Heeft u een grote tuin, kleine tuin, dakterras, balkon of binnentuin? Kunstgras aanleggen kan op vele plaatsen. Royal Grass kunstgras is praktisch onderhoudsvrij en is een duurzame en stijlvolle oplossing voor iedere plek.

Royal Grass biedt diverse hoogwaardige kunstgrassen die speciaal ontworpen zijn voor particuliere tuinaanleg en speelveldjes. Het kunstgras van tegenwoordig ziet er mooi uit en is niet te onderscheiden van ‘echt gras’. Buiten het feit dat uw gazon er bijzonder natuurlijk uitziet heeft het tal van voordelen. Kunstgras is makkelijk schoon te houden, vraagt weinig verzorging en kan altijd en overal aangelegd worden.

Heeft u plannen voor tuinaanleg? Kijk dan zeker wat de mogelijkheden en voordelen voor u zijn.

Wat kost kunstgras aanleggen?

Royal Grass kunstgras is er in verschillende soorten en dus ook in verschillende prijzen.
Daarnaast geven wij u graag advies over prijzen van het grondwerk en de installatie van kunstgras.

Kunstgras laten aanleggen door specialist

Van Laar tuinen is erkend installateur van Royal Grass kunstgras. Onze hoveniers zijn gecertificeerd om kunstgras te installeren en geven u professioneel advies.

Kunstgras aanleggen is een specialisme, een precieze taak die het beste kan worden uitgevoerd door een ervaren installateur. U wilt immers een gazon dat vele jaren mee moet gaan. Wanneer u kiest voor Royal Grass, kiest u voor een onberispelijke kwaliteit in kunstgras. Maar wat is het punt van onberispelijke kwaliteit als het niet vakkundig gelegd wordt? Precies. De hoveniers van Van Laar tuinen hebben de opleiding, ervaring en materialen om een professionele klus uit te voeren.