Kerst Inspiratie Event 19 november Intratuin

09-11-2016

Gratis tuinadvies bij het kerst inspiratie event

Zaterdag 19 november bent u van harte welkom bij het kerst inspiratie event in de Intratuin in Arnhem, van Laar tuinen is daarbij aanwezig voor het geven van gratis tuinadvies en ook is het deze dag mogelijk om een tuinschets te laten maken door onze tuinontwerper.

Wilt u een compleet tuinontwerp laten maken door ons krijgt u 50% korting op de ontwerpkosten deze dag als u uw gegevens bij ons achter laat.

Programma zaterdag 19 november

10.00 uur – Start van het Kerst Inspiratie Event

12:00 uur – 17:00 Gratis tuinadvies door van Laar tuinen uit Rhenen

14.00 uur – Kinderworkshop maak je eigen kerstfiguurtjes

Om 14:00 uur start de workshop kerstfiguurtjes maken voor kinderen in de leeftijd van 4 – 12 jaar. Uiteraard is deze workshop ook leuk voor volwassenen, of leuk om samen te doen! Knutsel je eigen unieke figuurtjes en hang ze thuis in de kerstboom! Doe je mee? Schrijf je nu alvast in bij de servicebalie van jouw vestiging. Dit kan ook telefonisch. De workshop bedraagt € 2.50 per persoon.

 

15.00 uur – Workshop creatieve kerstboom maken

Op een creatieve manier een alternatieve kerstboom versieren is hartstikke leuk. Gebruik hierbij eerlijke en ruige materialen; die passen perfect in een stoere kerstboom. Decoreer met warme en natuurlijke materialen voor een landelijke boom. Met deze creatieve kerstboom haal je de natuur in huis! Alle materialen zijn aanwezig. Doe je mee? Schrijf je nu alvast in bij de servicebalie van jouw vestiging. Dit kan ook telefonisch. De workshop bedraagt € 10.00 per persoon en start om 15:00 uur.
De kerst elf leest voor

Tussen 13.00 en 17.00 uur vertelt onze kerst elf de mooiste kerstverhalen en deelt ook nog leuke kerstcadeautjes uit. Wil je er bij zijn? Vraag bij de servicebalie meer informatie.

 

Laat je eigen unieke kerstfoto maken

Laat dit gezellige bezoek vastleggen. Maak een unieke foto met grappige kerstmutsen, brillen of een lange kerstbaard! Ga op de foto met het hele gezin en je hebt meteen je eigen originele kerstkaart!
Kersttrends advies van onze stylist

Is jouw stijl stoer, landelijk of romantisch? Ontdek welke kerststijl het beste bij je past. Samen met onze stylist doorloop je de stijltest. Laat je inspireren en haal de kerst in huis.

 

 

Deel dit bericht....Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin