Hovenier Ede

Bent u op zoek naar een hovenier in Ede?

Van Laar tuinen, hovenier Ede helpt u verder. Wij combineren jarenlange ervaring en passie voor het vak en is daarmee uw keuze als hovenier in Ede en omstreken.

Van Laar tuinen kan veel voor u betekenen op het gebied van tuinontwerp,tuinaanleg en tuinonderhoud Ede. U kunt naar ons toe komen voor:

 

 

Wij weten als geen ander hoe belangrijk goede zorg voor uw tuin is. Een goed verzorgde tuin zorgt ervoor dat u maximaal kunt genieten van een belangrijk deel van uw leefomgeving. Om uw droomtuin te realiseren willen wij u graag begeleiden zodat wij samen uw tuin tot uw droomtuin kunnen omtoveren.

Bij Van Laar tuinen bent u verzekert van een vlotte communicatie, scherpe prijzen en een prachtig eindresultaat. Ons doel is dat u in elk seizoen kunt genieten van uw tuin.

Zakelijk en particuliere hovenier Ede

Wij realiseren en onderhouden tuinen voor zowel zakelijke als particulieren klanten. Wij bepalen de prijs van uw project in overleg met u. U zult hierdoor dus nooit voor nare verassingen komen te staan. U weet van te voren duidelijk waar u aan gaat beginnen.

Bekijk onze tarieven voor tuinonderhoud en bekijk de mogelijkheden voor een tuinonderhoudscontract bij Van Laar tuinen.

Contact met Van Laar tuinen

Heeft u vragen of opmerkingen? Of wilt u gebruik maken van Van Laar tuinen in Ede en omstreken? Stuur ons dan vrijblijvend een bericht. Wij staan u graag te woord.