Gardena smart partner

Toekomstgericht tuinieren

Gardena smart system

Met het Gardena smart system krijgt je tuin altijd de volle aandacht die het nodig heeft om te groeien. Alle tuinapparaten worden gekoppeld aan één handig systeem, namelijk het Gardena smart system.
Door middel van de smart app op je smartphone of tablet is de tuin overal ter wereld, volautomatisch te bedienen.
Van Laar tuinen is Gardena smart partner en kan dit gehele systeem inclusief de producten voor u installeren.

Druppelslangen en sproeiers verzorgen de beplanting in de borders. Automatische beregening bewaterd het gazon en de robotmaaier maait het gras.

De tuin krijgt altijd de volle aandacht die het nodig heeft, waar je ook bent!

 

De Gardena smart producten passen perfect in een slimme tuin. De tuin die wij voor je realiseren met behulp van groene oplossingen
Samen realiseren we de tuin van nu én voor de toekomst.

Gebruik van de Smart app

Alle smart producten worden gekoppeld aan een handige app, de Smart app.
Dit is niet alleen een app waarin je zelf schema’s maakt voor de tuinverzorging. In de Smart app zitten verschillende functies ingebouwd, zoals bijvoorbeeld de weergegevens waar het besproeiingsschema op wordt aangepast of de automatische systeemcheck van de producten.

Installatie door Van Laar tuinen

Als Gardena smart partner willen wij je graag adviseren en helpen bij de juiste keuze en een professionele installatie van het systeem.
Laat je door ons adviseren over automatische irrigatie en pompen, de keuze in robotmaaiers en de volledige smart bediening van je tuin.

Bekijk ook andere projecten en diensten van Van Laar tuinen!

Beregening