Gardena robotmaaier

Is het gras maaien niet uw grootste hobby, maar wilt u wel graag een strak gazon in de tuin? Dat begrijpen wij bij van Laar tuinen.
Onze oplossing? Een handige robotmaaier, die het gehele gazon voor u bijhoudt!

Gardena maairobot

Van Laar tuinen is Gardena smart partner, zo zijn wij door Gardena geselecteerd en getraind om hun producten te leveren én te installeren. Een goed voorbeeld hiervan is het installeren van een robotmaaier, behorende bij het smart system.
Voor iedere oppervlakte aan tuin is er een robotmaaier, van de stadstuin tot een groot landgoed.

Met een robotmaaier behoren grasmaaien en verticuteren tot de verleden tijd!

Tuinieren wordt steeds leuker, want in 2018 zijn de smart producten uitgebreid. Beregening, robotmaaier, tuinverlichting en andere elektrische apparatuur kunnen bediend worden via de Smart app.

Voordelen van een robotmaaier

Enkele voordelen van een robotmaaier zijn:

  • meer vrije tijd voor u
  • minder mos in het gazon
  • minder kunstmest nodig
  • altijd een strak gemaaid gazon.

robot1

Een perfect onderhouden gazon
De scherpe messen maaien het gras netjes. En, dankzij het SensorCut system, laat de robotmaaier geen strepen op het gazon. De maaihoogte kan eenvoudig en zonder gereedschap aangepast worden.

Vrijheid
Nooit meer dat vervelende grasmaaien. Nooit meer urenlang met een tuinslang in de weer. Besteed uw tijd aan de leuke dingen, en laat het harde werken over aan het GARDENA smart system. Tuinonderhoud was nog nooit zo makkelijk en leuk!

Hoe werkt een robotmaaier? 

Regeling
Of u nu op zakenreis bent of van een welverdiende vakantie geniet, met het GARDENA smart system weet u precies hoe het met uw tuin gaat. De status is met één druk op de knop op te vragen, en u kunt overal en altijd de bewatering en verzorging van het gazon regelen met de smart app op uw telefoon. Bij thuiskomst treft u een tot in de puntjes verzorgde tuin aan.

Comfort
Ga zitten, relax en laat GARDENA smart system voor uw tuin zorgen. Eenvoudig te installeren, eenvoudig te gebruiken, eenvoudig te plannen. Alles gecombineerd in één smartphone-app. Intelligent tuinieren op afstand, dat kan met de maairobot.

Relax en geniet van uw tuin! De Gardena smart Sileno onderhoudt uw gazon. Deze robotmaaier is ideaal voor oppervlakken tot 1.000 m² en dankzij zijn vierwielaandrijving, kan hij hellingen aan tot 35%. De restjes blijven op het gras en zorgen voor een natuurlijke bemesting. Dit bevordert de groei van het gras en bespaart u veel tijd, die u beter elders aan kunt spenderen.
In 2018 is de smart Sileno City geïntroduceerd. Een stille, wendbare robotmaaier voor de (stads)tuin tot 500 m²

Hoog veiligheidsniveau
De hoog gevoelige bots-sensoren en de begeleidingsdraad zorgen dat de robotmaaier zonder probleem alle obstakels in de tuin aan kan. Wanneer de robotmaaier opgetild wordt, stoppen de messen onmiddellij, wat de robot uiterst veilig maakt.

Bekijk hier de film van het Gardena smart system

robotmaaier

Maairobot laten installeren door van Laar

Bent u overtuigd van het gemak van een robotmaaier en wilt u er zelf ook graag één voor in de tuin? Dan kunnen wij deze voor u installeren. Neem direct contact met ons op om meer informatie aan te vragen of er direct één te bestellen.