Tuinonderhoud aan particuliere tuinen- en bedrijfstuinen 

Als u onbezorgd wilt blijven genieten van uw tuin is het juiste tuinonderhoud onmisbaar. Er moet gemaaid, bemest en gesnoeid worden. Naast de beplanting verdienen ook andere tuinonderdelen de nodige aandacht. Voor iedereen die zo min mogelijk onderhoud wil of specifieke vragen heeft, geven we talrijke tips. Van Laar is uw tuinonderhoudspecialist in alle opzichten.

 

Hoe hanteert Van Laar tuinonderhoud?

Onze hoveniers verzorgen het tuinonderhoud bij particulieren en bedrijven. Ook komen er steeds meer verenigingen van eigenaren bij Van Laar tuinen terecht. Wij kijken goed waar het meeste onderhoud in zit, ons doel is dan hoe wij dit onderhoud kunnen beperken door een slimme manier van beplanting te gebruiken en hiermee toch een mooie begroeide tuin te hebben.

Een goed voorbeeld hiervan is dat we een tuin voor een vereniging van eigenaren erbij hebben gekregen in Arnhem, in deze grote tuin zat een behoorlijk groot talud wat was ingeplant met een klimop. De grond in dit talud is erg zanderig en de klimop planten groeiden nauwelijks. Als de grond niet bedekt wordt met bodem bedekkende beplanting zal het onkruid de overhand krijgen en heeft u veel onderhoud aan uw tuin. Van Laar tuinen heeft dit talud inmiddels ingezaaid met een mooi bloemenmengsel wat maar één keer per jaar gemaaid hoeft te worden.

 

De verschillende werkzaamheden:

  • Onderhoud gazon
  • Onderhoud bestrating
  • Beplanting
  • Snoeien en knippen
  • Ziektes en plagen.. bestrijden en bemesten
  • Kunstgras onderhoud
  • Vijveronderhoud
  • Grafonderhoud
  • Goed gereedschap is het halve werk

 

Terrasreiniging door Van Laar

Heeft u last van mos en aanslag op uw bestrating of terras? Ook dan bent u aan het juiste adres bij Van Laar tuinen! Wij gebruiken een speciale terrasreiniger die met roterende bewegingen en onder hoge druk uw bestrating schoonmaakt. Deze terrasreiniger geeft een beter resultaat en zorgt ervoor dat het vuil en water minder opspat in uw tuin. Meer weten over onze manier van reinigen? Klik dan hier!

 

Contact opnemen

Wenst u hulp bij het onderhouden van uw tuin of wilt u het uitbesteden aan een hovenier, dan bent u bij Van Laar tuinen aan het juiste adres.
U heeft bij Van Laar de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende onderhoudsabonnementen. Zo kunt u er voor kiezen om uw tuin naar uw eigen wensen te laten onderhouden en kiest u voor een tuinonderhoud contract welke bij  uw tuin past. Wij kunnen ook de tuin van uw chalet of vakantiewoning onderhouden. 

 

Vraagt hier uw vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan contact op met u en geven gratis advies in uw eigen tuin. Of lees hier wie verantwoordelijk is voor uw tuinonderhoud als u uw huis huurt.

Tuinonderhoud

Deel dit bericht....Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.