Tuinonderhoud aan particuliere tuinen en bedrijfstuinen 

Als u onbezorgd wilt blijven genieten van uw tuin is het juiste tuinonderhoud onmisbaar. Het gazon moet gemaaid worden, de borders moeten bemest worden en ook snoeien is onmisbaar. Naast de beplanting verdienen ook andere tuinonderdelen de nodige aandacht. Voor iedereen die zo min mogelijk onderhoud wil en optimaal wil genieten van de tuin hebben wij de oplossing: Slim tuinieren noemen wij dat! Van Laar tuinen is uw tuinonderhoudspecialist in alle opzichten.

Wij verzorgen de tuin bij particuliere klanten en bedrijven. Ook komen er steeds meer verenigingen van eigenaren bij Van Laar tuinen terecht. Wij kijken goed waar het meeste onderhoud in zit, ons doel is dan hoe wij dit onderhoud kunnen beperken door een slimme manier van beplanting te gebruiken en hiermee toch een mooie begroeide tuin te krijgen. 

Slimme manier van beplanten

Klein voorbeeld: op een zanderige ondergrond groeien nauwelijks planten.  Klimop is een plant die vaak wordt gebruikt bij het inplanten van grote stukken grond rondom een appartementencomplex. Op een zanderige ondergrond zal deze plant echt niet gaan groeien. Zolang een bodem niet goed bedekt wordt met bodembedekkers, blijft onkruid de overhand houden. Dat betekend dus meer onderhoud en hogere kosten voor het tuinonderhoud. Ons advies is om bijvoorbeeld te kiezen voor een mooi bloemenmengsel. Het voordeel is dat dit wordt ingezaaid en maar 1 x per jaar gemaaid hoeft te worden. Daarnaast geeft het natuurlijk een mooie uitstraling. Een slimme manier van beplanten dus én een aanzienlijke vermindering in het tuinonderhoud.

Onderhoudswerkzaamheden in de tuin

 

Terrasreiniging door Van Laar

Heeft u last van mos en aanslag op uw bestrating of terras?  Wij gebruiken een speciale terrasreiniger die met roterende bewegingen en onder hoge druk uw bestrating schoonmaakt. Deze terrasreiniger geeft een beter resultaat en zorgt ervoor dat het vuil en water minder opspat in uw tuin. Meer weten over onze manier van reinigen? Klik dan hier!

 

Contact opnemen

Wenst u hulp bij het onderhouden van uw tuin of wilt u het uitbesteden aan een hovenier, dan bent u bij Van Laar tuinen aan het juiste adres.
U heeft bij Van Laar de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende onderhoudsabonnementen. Zo kunt u er voor kiezen om uw tuin naar uw eigen wensen te laten onderhouden en kiest u voor een tuinonderhoud contract welke bij  uw tuin past. Wij kunnen ook de tuin van uw chalet of vakantiewoning onderhouden. 

 

Vraagt hier uw vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan contact op met u en geven gratis advies in uw eigen tuin. Of lees hier wie verantwoordelijk is voor uw tuinonderhoud als u uw huis huurt.

Tuinonderhoud

Deel dit bericht....Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.