Wilt u graag iets aan uw tuin doen, maar weet u nog niet zo goed wat u precies wilt? Misschien is tuinbestrating wel wat voor u! Tuinbestrating is mogelijk is veel verschillende stijlen. U kunt gaan voor authentiek, maar u kunt ook juist kiezen voor moderne tuinbestrating. De keuze is aan u, wij helpen u graag bij het ontwerp van uw tuin.

 

Tuinbestrating

De keuze voor uw stenen bepalen in grote mate de uitstraling van uw tuin. Er zijn vele stijlen te kiezen, zoals:

  • Grote of kleine stenen
  • Gladde of ruwe stenen
  • Donkere of lichte stenen

Tuinbestrating

Het aanbod in stenen en tegels is zeer uitgebreid. Een kleine greep uit het grote aanbod in soorten tuinbestrating:

  • Oud gebakken klinkers
  • Kinderkoppen
  • Beton
  • Natuursteen
  • Zwerfkeien

 

Het aanleggen van een terras, een pad, een oprit, het metselen van stapelmuren, het opbouwen van een trap… of halfverharding, zoals grind of split. Voor al deze werkzaamheden bent u bij de hoveniers van Van Laar tuinen aan het juiste adres, zowel voor grote als kleine oppervlakken. Wij geven u advies over welk soort tegel of welke steen geschikt is voor het gewenste oppervlak en natuurlijk kunnen wij u tal van voorbeelden laten zien aan de hand van tuinen welke wij in het verleden al hebben aangelegd. Tuinbestrating naast kunstgras is ook een optie en een aanrader.

 

Onderhoud bestrating

Ook met het reinigen en onderhouden van uw terras of bestrating kan Van Laar u helpen, dit behoort tot het tuinonderhoud. Wij maken gebruik van een terrasreiniger die met behulp van roterende bewegingen en hoge druk uw terras eenvoudig schoon spuit. Uw terras of bestrating zal binnen de kortste keren er als nieuw uitzien. Tevens kunnen de voegen na de reiniging het regenwater beter afvoeren, waardoor uw bestrating minder snel zal verzakken.

Wanneer u het tuinonderhoud uitbesteed, kost het u zelf geen tijd en moeite meer om uw tuin mooi bij te houden. Zo kunt u altijd genieten van een zeer nette en goed onderhouden tuin, zonder dat u zelf uw tuin hoeft te onderhouden.

Wij gebruiken een biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel voor het reinigen van uw straatwerk. Met dit middel verdwijnt de groene aanslag van uw straatwerk vanzelf binnen één week. Daarnaast is dit schoonmaakmiddel niet schadelijk voor de natuur.

 

Contact opnemen met Van Laar

Wilt u graag uw tuin laten bestraten of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten.

Deel dit bericht....Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.