Mogelijkheden in uw tuin 

U heeft misschien wel een nieuwe woning gekocht en de tuin moet worden aangelegd? Of kan uw bestaande tuin wel een renovatie gebruiken? Inspiratie opdoen is vaak niet zo moeilijk, maar vervolgens uw wensen realiseren en deze combineren met de mogelijkheden in uw tuin? Daarbij is tuinadvies onmisbaar. Tuinadvies helpt u verder. Zo weet u zeker dat uw tuin straks volledig naar wens is en dat alles wat u wilt ook daadwerkelijk mogelijk is in uw tuin. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Heeft u al een tuin, maar weet u niet hoe u deze op de juiste manier moet onderhouden? Dan kunt u ook wel advies van een specialist gebruiken. Om de tuin mooi en gezond te houden moet er op tijd gesnoeid, geknipt en bemest worden. Met alles rondom het onderhouden van uw tuin kunt u advies krijgen van onze specialisten. Zij helpen u graag verder op weg.

 

Tuinadvies van Van Laar tuinen

Van Laar tuinen is een specialist op het gebied van tuinen. Door onze jarenlange ervaring en veelvuldige kennis over tuinen kunnen wij u als geen ander deskundig advies geven over tuinonderhoud, tuinaanleg en slim tuinieren.

Bij ons kunt u terecht met vragen over allerlei soorten tuinen. Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Particuliere tuinen
  • Tuinen van bedrijfspanden
  • Tuinen rondom een appartementencomplex
  • Slimme tuinen, volledige automatische bediening door middel van beregening en een robotmaaier.

 

Iedere tuin, groot of klein, begint met een goed advies en tuinontwerp. Advies omtrent tuinaanleg, tuinonderhoud, gazon en beplanting, kunstgras, tuinbestrating en beregeningsinstallaties.

Maak vrijblijvend een afspraak

Graag geven wij u advies in uw eigen tuin, neemt u hierover vrijblijvend contact op met ons.

Deel dit bericht....Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.