Wat is kunstgras

Kunstgras is een praktisch onderhoudsvrije, duurzame en stijlvolle oplossing voor iedere tuin. Met kunstgras in de tuin houdt u tijd over. Waarbij u met een natuurlijk gazon altijd druk bent met verzorging zoals besproeien, maaien en bemesten….komen deze werkzaamheden nu niet meer aan bod.

Een kunstgazon kan op iedere plaats gelegd worden. Denk hierbij aan uw tuin, dakterras, balkon, daktuin of  binnenplaats. Omdat het kindvriendelijk is, worden ook speelplaatsen voorzien van kunstgras. Ook binnen is het te realiseren, denk hierbij bijvoorbeeld aan een kantoor of in de sportschool.

 

Kunstgras van Royal Grass

Van Laar tuinen is erkend dealer van Royal Grass en dé specialist in het installeren van kunstgras. Wij geloven in een hoge kwaliteit, in duurzaamheid en gebruiksplezier. Wij bieden u daarom vele redenen om te kiezen voor ons kunstgras.

Dit zijn onze beste en meest onderscheidende argumenten:

  • het meest ‘natuurlijk’
  • 100 % kwaliteit en slijtvast
  • milieuvriendelijk, geproduceerd met respect voor de natuur
  • 15 jaar garantie op UV stabiliteit
  • terugname- en recyclinggarantie
  • kind- en diervriendelijk.

 

Kunstgras van Royal Grass is gegarandeerd veilig! Het wordt namelijk nooit ingestrooid met rubbergranulaat. In sommige situaties moet ons kunstgras worden verzwaard, maar hiervoor adviseren wij om het gras in te strooien met zand.

 

Soorten gras

De graskwaliteiten uit het Royal Grass assortiment zijn de meest innovatieve die u kunt krijgen. De grasvezels zijn V-vormig, gekopieerd van natuurlijk gras, zodat het niet van echt te onderscheiden is. De Micro Nerve Technology (MiNT) geeft het gras een matte, zijdeachtige kleur en minimale glans. De ruggengraat van de vezels zorgt ervoor dat de grasvezels langer rechtop blijven staan en ook weer snel terugveren wanneer u er overheen loopt.

Ons gras is veilig voor kinderen, dieren en het milieu en voldoet aan de internationale normen. In 2003 werd gras speciaal ontwikkeld en gelanceerd door Royal Grass met als doel om kunstgras zoveel mogelijk op echt natuurgras te laten lijken. Voor toepassingen in tuinen, openbaar groen, dakterrassen en andere landschapstoepassingen. Van Laar tuinen levert alle soorten van Royal Grass en is gecertificeerd om uw gazon aan te leggen.

 

Vraag meer informatie aan over kunstgras

Op het gebied van Royal Grass kunnen onze hoveniers u deskundig advies geven over de productsoorten en natuurlijk over de manier waarop het gras gelegd moet worden. Kunstgras laten aanleggen door Van Laar tuinen is een perfecte keuze. U laat uw gazon dan aanleggen door een gecertificeerd en gespecialiseerd hovenier. Vrijblijvend komen wij langs in uw tuin en nemen diverse stalen kunstgras mee, zodat u de verschillen in het gras kunt ervaren. Vraag vrijblijvend advies aan.

Toch liever een écht natuurlijk gazon, maar wel het gemak van minder onderhoud? Kies dan voor een slimme robotmaaier!

Deel dit bericht....Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Tuinonderhoud

Wanneer je kunstgras neemt is er nog steeds onderhoud nodig in de tuin. Wil je dat wij dit voor je doen en je tuin de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact op en kom te weten wat wij voor je kunnen betekenen!

  • Onderhoud bestrating
  • Kunstgras onderhoud
  • Vijveronderhoud

 

Klik voor Tuinonderhoud

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.